Ons advies voor jouw nieuwe cv-ketel:

CW6 klasse

  • CW6 klasse: gemiddeld zo’n 19-24 liter warm per minuut
  • Voor grote huishoudens
  • Voor vrijstaande woningen en villa’s
  • Zeer luxe of meerdere badkamers

Wat is een CW6 klasse Cv-ketel?

Een CW6 ketel behoort tot de Comfort Warmwater (CW) klassering, die de prestaties van Cv-ketels in termen van warmwaterlevering indiceert. De CW-waarde varieert van 1 tot en met 6, waarbij een hoger getal een groter vermogen aanduidt om snel en efficiënt warm water te leveren. Een CW6 klasse ketel staat aan de top van deze schaal en biedt de snelste en meest volumineuze warmwaterlevering beschikbaar in huishoudelijke Cv-ketels. Dit maakt het de ultieme keuze voor zeer grote huishoudens, woningen met meerdere badkamers, of situaties waarin er regelmatig een hoge vraag naar warm water is op meerdere punten tegelijk. Met een CW6 ketel ben je verzekerd van een constante toevoer van warm water, zelfs tijdens piekgebruiksmomenten, zonder verlies van temperatuur of druk.

De voordelen van een CW6 klasse Cv-ketel:

  1. Maximale Efficiëntie: De CW6 ketels zijn ontworpen voor topprestaties en leveren daarom zeer snel warm water, terwijl ze tegelijkertijd uitzonderlijk energiezuinig blijven.
  2. Ongeëvenaard Comfort: De CW6 klasse staat aan de top van de CW-schaal, waardoor huishoudens zelfs tijdens piekmomenten gelijktijdig van warm water op verschillende punten kunnen genieten.
  3. Optimaal voor Grote Huishoudens: Gezien het hoge vermogen om snel en overvloedig warm water te leveren, is de CW6 ketel ideaal voor grotere woningen met meerdere badkamers of huizen waar veel vraag is naar warm water.
  4. Toekomstgerichte Investering: Een CW6 ketel is een lange termijn investering voor hen die een betrouwbare en constante warmwatervoorziening wensen voor vele jaren.
  5. Innovatieve Technologie: Veel CW6 ketels zijn uitgerust met de nieuwste technologieën, waardoor ze zowel gebruiksvriendelijk als compatibel zijn met moderne smart home systemen.

Offerte aanvragen

Snel en vrijblijvend

Ben je benieuwd naar de CW6 ketels van InstalCenter van Wijk. Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wil je liever telefonisch een offerte aanvragen, bel dan met 0182 535 688. Één van onze collega’s staat je graag te woord.